Акценти
Начало / Образование / Ден на кандидат-студента организират в Медицинския

Ден на кандидат-студента организират в Медицинския

На 28 февруари, вторник, 2017 г. от 13.30 ч ще се проведе традиционният Ден на кандидат-студента в Медицински университет – Плевен. За поредна година, в рамките на Кандидатстудентска кампания 2017, висшето училище ще отвори врати, за да посрещне учениците от гимназиите в града и региона, техните учители и родители.

Всички кандидат-студенти, които са се насочили да изучават медицина, фармация или друга здравна специалност, ще имат възможност да се запознаят със структурата на университета, с ръководството и студентите, с условията за кандидатстване, с графика на конкурсните изпити и материалната база и да зададат въпроси към председателите на комисиите за оценяване на конкурсните работи по биология и химия. Участниците ще бъдат изненадани с интересни демонстрации, видеа, викторина и награди.

Откриване на Деня на кандидат-студента ще е в 14 часа в Телекомуникационния ендоскопски център. Студенти и преподаватели от всички специалности ще посрещнат учениците и гостите в Деня на кандидат-студента от 13.30 ч

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...