Акценти
Начало / Крими / Двама пияни и един без книжка зад волана засякоха за денонощие полицаите

Двама пияни и един без книжка зад волана засякоха за денонощие полицаите

пиян шофьор

На 4 април в 00.37 часа в град Долни Дъбник на улица“Ламби Кандев“ е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“ и е установено, че водачът – 24-годишен от село Рупци, управлява с 1.47 промила алкохол. Съставен е акт за нарушение по ЗДВП. Уведомен е прокурор в РП-Плевен и е образувано бързо полицейско производство, по което продължава работа разследващ полицай.

На същата дата около 2 часа полицаи от РУ – Кнежа посещават ПТП без пострадали с незначителни материални щети на пътя между град Кнежа и град Искър. На местопроизшествието е установено, че 29-годишен от Кнежа, е управлявал лек автомобил „Опел Вектра“ с 1.61 промила алкохол. Образувано е незабавно производство и е уведомен районен прокурор при РП – Кнежа. Работата по случая продължава разследващ полицай.

На 3 април около 14 часа на изхода от град Червен бряг, в посока село Чомаковци, при проверка е установено, че водачът на „Фолксваген Венто“ – 42-годишен от село Еница, управлява без да притежава свидетелство за управление на МПС. Нарушението е в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото деяние с наказателно постановление в сила от 10 юни 2014 година. По случая е образувано бързо полицейско производство и работа продължава разследващ полицай, като е уведомен дежурен прокурор.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...