Акценти
Начало / Общество / Да не пропуснеш Първи юни

Да не пропуснеш Първи юни

С много желание и ентусиазъм няколко майки организираха истински празник  по повод Първи юни за децата от цял един квартал на Плевен. Идеята е да зарадват с нещо по-различно своите деца, но постепенно тя се разраства до общоквартално тържество, в което се включват близо 200 човека. Инициативата на младите майки е подкрепена с благотворителните жестове на няколко фирми, които осигуряват безплатно шатра, торта, пици, балони с хелий. Община Плевен също оказва съдействие. Даже времето се оказва благосклонно и плисналият проливен дъжд бързо спира, за да изживеят радостта от празника си всички дошли на тържеството деца.

Над 25 малки таланти пяха, танцуваха, играха, рецитираха стихове,рисуваха, имаше фокуси, откриватели на съкровища, разказа Румяна Бонева – една от майките ентусиастки. От името на всички тя изказа благодарности на всички, които помогнаха техният празник да се сбъдне

А най-щастливи от това са децата, които получиха много подаръци. За победителите в състезанието имаше медали, бяха раздадени и грамоти за „Най-страхотна мама” и „Най-сладко бебе”.

Децата за пореден път ни показаха пътя и всички знаем, че това е началото, просто Началото, каза Румяна Бонева, подкрепена от всички май, татковци и баби от квартал „Мара Денчева” в Плевен, които не чакаха някой друг да направи празника на децата ми весел, пъстър, запомнящ се.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...