Акценти
Начало / Образование / Дариха нови  компютри на ОУ „Васил Левски” в Кнежа

Дариха нови  компютри на ОУ „Васил Левски” в Кнежа

ОУ „Васил Левски” в Кнежа отбеляза 85 години от създаването си. Специален поздрав по повод годишнината направи кметът на Кнежа Илийчо Лачовски, който е възпитаник на училището. „85 години е внушителна годишнина, но тя събира в себе си спомените и емоциите на стотици като мен. Бих искал да се обърна към моите учители, които виждам в залата сега, с огромна благодарност за всичко, което направиха те за мен, за това ,че винаги са вярвали в мен и са ме подкрепяли.  Бъдете здрави и  щастливи. Желая бъдещи успехи”, каза Илийчо Лачовски.

Народният представител Владислав Николов, който бе гост на тържеството, обяви, че до седмица ОУ „Васил Левски“ в Кнежа ще получи нови компютри, дарение от политическа партия ГЕРБ – Плевен.

Кнежа 1

„Високият професионализъм, търпението и всеотдайността, които вие, учителите, ежедневно влагат в своята работа заслужават нашето уважение и признание. Ето защо вярвам, че новите компютри ще бъдат включени незабавно в учебния процес и ще бъдат от полза на ученици и преподаватели.”, каза народният представител Владислав Николов. Той пожела на всички здраве и бъдещи успехи.

Празникът продължи с богата музикална програма, подготвена на от талантливите ученици на ОУ „Васил Левски” На сцената на читалището бяха представени мажоретни танци, авторска хореография и талантливи музикални изпълнения.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...