Акценти
Начало / Здравеопазване / В понеделник новият ректор на Медицинския представя екипа си

В понеделник новият ректор на Медицинския представя екипа си

В понеделник ректорът на медицинския университет – проф. д-р Славчо Томов, ще представи официално своя екип от заместник-ректори по основните направления на дейност.

На първия за мандата си на управление Академичен съвет, провел се на 20 февруари, проф.Томов изложи своето предложение за обособяване на основните направления на дейност, в които ще се развива висшето училище. Пред представителите на академичната общност ректорът сформира четирите основни направления на дейност на Медицинския университет, със следните наименования – „Учебна дейност”, „Научноизследователска дейност, качество и акредитация”, „Европейска интеграция и международно сътрудничество” и „Университетско-болнична координация”. Проф. Томов предложи и четиримата заместник-ректори, които ще ги оглавяват, по време на мандата му на управление. Тя бяха подложени на гласуване и приети от Академичния съвет, с което окончателно се сформира екипа на ректора.

На пресконференция в понеделник проф. д-р Славчо Томов ще представи официално заместник-ректорите от екипа си по основните ресори на Медицински университет-Плевен.

Прочетете също:

Десетдневка на безплатни прегледи за деца в плевенска болница

Безплатни прегледи и консултации за най-малките пациенти обявяват от новооткритата клиника за майчино и детско ...