Акценти
Начало / Образование / В Плевен преизбраха председателя на Националното представителство на студентските съвети

В Плевен преизбраха председателя на Националното представителство на студентските съвети

MU

На проведеното в Плевен отчетно-изборно събрание на Националното представителство на студентските съвети (НПСС) в България д-р Ангел Георгиев беше преизбран за председател, информира Александър Александров, председател на Студентския съвет на Медицинския университет в Плевен. Д-р Георгиев е избран с 23 гласа от 25 гласували.

В Изпълнителния съвет на организацията са включени студенти от различни университети, включително Александър Александров. Избрана е Контролна комисия и са попълнени всички органи за управление на НПСС. „Започва новият мандат, който би трябвало да бъде успешен и всички важни студентски проблеми да търсят своето решение”, коментира Александров.

Студентският съвет на Медицински университет – Плевен беше организатор и домакин на Общо събрание на Националното представителство на студентските съвети в България. Форумът се проведе на 8 февруари в аудиториум „Магнум” на Втора клинична база „Проф. д-р Марин Ганчев”. Студентската общност, сформирана от представителите на студентските съвети на 51 висши училища в страната, се събра в Плевен, за да отчете дейността си за изтеклия двегодишен период.

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...