Акценти
Начало / Общество / Връчиха традиционните за 24 май награди на изявени плевенчани

Връчиха традиционните за 24 май награди на изявени плевенчани

кмет награди

Кметът на Плевен проф. д-р Димитър Стойков връчи днес награди на редица изявени плевенчани по повод 24 май. Това се случи в ресторант „Централ” на празничния коктейл, който Община Плевен традиционно организира за дейците на образованието, културата и журналистите.

кмет награди 1
Награждаването започна с кратко приветствие от проф. Стойков, който припомни значимостта на днешния ден, който честваме. Над 50 бяха наградените от кмета, като пръв своето отличие получи директорът на ДФСГ „Интелект“ Емил Райков. Той благодари и сподели, че приема тази награда като признание за труда на целия колектив на учебното заведение. Наградени бяха и ред други, работещи в сферата на образованието, а след тях отличени бяха и медиите за своята работа.

IMG_9196награди 24 май
Награди за своя труд през годината получиха журналистката Ирен Томова от вестник „Посоки“ и екипът на телевизия „Зетра“, в лицето на журналистката Ирена Николова и операторът Десислав Йолов. След тях своите отличия получиха и културните дейци.

IMG_9203награди 24 май

Тази година от Община Плевен връчиха и две колективни награди – на Плевенска филхармония и Северняшки ансамбъл за народни песни и танци „Иван Вълев“. Награди получиха и две образователни институции – Регионален инспекторат по образованието – Плевен и Съюзът на математиците в България – секция Плевен.

кмет награди 4
Новост тази година бяха отличията за изявени плевенски ученици, като тук бяха награди получиха възпитаници на ГПЧЕ – Плевен и МГ „Гео Милев“.
Награди в раздел „Успешно социално партньорство“ получиха от Регионален исторически музей – Плевен и ДКТ „Иван Радоев“.

IMG_9206награди 24 май

кмет награди 3кмет награди 2

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...

2 коментари

  1. Христова

    Наградените са предимно членове на партия ГЕРБ! Тримата журналисти наистина го заслужават, както и директора Райков! Защо е награден инспектората? Ами Д.Данова от СМБ? На коктейла се вижда цялата ръководство на ГЕРБ-Плевен! Вместо повече учители, ученици, културни дейци. Партиен коктейл..Нелепа картина в най-големия български празник!

    • Солидарна съм с преценката за наградените журналисти – те заслужават!А що се отнася до активистите на ГЕРБ, не съм изненадана – от години наблюдавам масово вливане в редиците на управляващата партия с кариеристични цели…Въпрос на избор, а той е въпрос на морал, нали?