Начало / Политика / Благотворителен базар събра средства в подкрепа на двама абитуриенти

Благотворителен базар събра средства в подкрепа на двама абитуриенти

Двама абитуриенти от две плевенски училища получиха подкрепа за предстоящото им кандидатстване от благотворителен базар, организиран по Влеикден от Жени ГЕРБ – Плевен. Даниела Гонкова, областен координатор на Жени ГЕРБ – Плевен и Петя Василева, общински ръководител на дамската структура връчиха дарението на двамата абитуриенти.

Подкрепата е за Вера Маринова, ученичка в 12 клас по специалността „Организация на хотелиерството” в Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов”. Вера е от многодетно плевенско семейство, желае да учи „Национална сигурност” във Великотърновския университет. Категорична е, че ще продължи да се занимава и с хотелиерство и в бъдеще. Малинка Маринова, директор на професионалната гимназия сподели, че Вера е едно много будно и амбициозно момиче, което ще успее да се утвърди в професията и в живота.

darenie j gerb 2

Тихомир Барабарски, ученик в 12 клас със специалност „Кетъринг” в Професионална гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване в Плевен е вторият, който получи дарение. Той смята да продължи образованието си в педагогическия колеж в Плевен. Категоричен е, че желае да се занимава с деца, така винаги ще си остане в любимото училище. Според директорката на училището Невена Арабаджиева, той е изключително активен, обществено ангажиран и любознателен младеж.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...