Начало / Новините в снимки / Трескава подготовка тече часове преди първите концерти за Празника на Плевен (снимки)

Трескава подготовка тече часове преди първите концерти за Празника на Плевен (снимки)

Усилена подготовка тече часове преди провеждането на първите концерти за Празника на Плевен. Това видя обективът на ИнфоПлевен. Тази вечер от 18.30 часа на сцената до Каскадата ще започне концертът на Биг Бенд Плевен с диригент Пламен Марков. От 20.30 часа на същата сцена ще има джаз на открито. При лошо време концертите ще се състоят в ХГ „Илия Бешков”.

На 13 май вечерта от 20 часа на площад „Възраждане” ще се вият хора. Във фолклорната вечер ще участват Северняшкият ансамбъл, Ансамбъл „Нашенчета” при Центъра за работа с деца, Ансамбъл „Мизия” при читалище „Съгласие” и „Родопски концерт”.

На 14 май концертите ще продължат от 20 часа на площада с изпълнения на квартет „Ин тро”, а от 21.30 часа на оркестрината в Градската градини ще звучи божественият кавал на Теодосий Спасов.

Празничният 15 май ще бъде завършен с концерт на площада на група „Криминале” от 20.30 часа, а веднага след тях на сцената излиза звездата на българската естрада – Васил Найденов. Неговите изпълнения ще започнат в 21.30 часа

Следваща Предишна
сцена Плевен
сцена Плевен 1
сцена Плевен 2

сцена Плевен 3
фонтан Плевен цветя
Следваща Предишна

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...