Акценти
Начало / Любопитно / Бал събра млади двойки отново да преживеят сватбения си ден

Бал събра млади двойки отново да преживеят сватбения си ден

Сватбен бал

В Деня на християнското семейство 15 млади двойки се включиха в първия по рода си Сватбен бал в Плевен. Всички те са сключили брак през последните 2-3 години и в този свят ден се събраха заедно да преживеят отново емоцията от сватбения им ден. Идеята за празника е на председателя на Националната сватбена агенция Дора Калинова – Атанасова и на колегите й от още две сватбени агенции.

Сватбен бал

Тази вечер в 20 часа те посрещнаха красивите двойки в ресторант „Ростов”, които за случая бяха облечени в сватбените си костюми и булченски рокли. Със сватбените си тоалети бяха и Дора Калинова и съпругът й – общинският съветник полк. Красимир Атанасов.

Сватбен бал

За доброто настроение на празника се грижиха трима музикални водещи, а представители на шест студия за фото и видеозаснемане запечатаха за спомен моменти от щастливото събитие.

Сватбен бал

Балът започна с първи танц на младите двойки и продължи с хоро, в което по-смели бяха дамите. Кавалерите предпочетоха да останат около масите. С напредването на вечерта нещата със сигурност са се променили.

Сватбен бал

Сватбен бал

Сватбен бал

Сватбен бал
Тази красива двойка е сключила брак преди три години в Царево и вече е щастлива с две дечица. За празничната вечер двамата пристигнаха от София, където живеят

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...