Акценти
Начало / Спорт / „Акулите” на областния управител се включиха в „Спортувай в твоя град”

„Акулите” на областния управител се включиха в „Спортувай в твоя град”

Спортувай в твоя град Йончев

Областният управител Илиян Йончев, облечен в спортен екип, естествено червен, даде старт на провеждащата се за втора поредна година в Плевен инициатива „Спротувай в твоя град”. Причината Йончев да е в спортен екип на откриването е, че той, заедно със съотборниците му от отбор „Акулите” – Радо Еков – фармацевт, и Борислав Кръстев – икономист, се включиха в надпреварата по стрийтбол, изправяйки се според жребия срешу силен отбор от бивши състезатели по баскетбол.

Илиян Йончев

Преди да започне загрявката под коша областният управител Илиян Йончев пожела на всички преди всичко приятно прекарване и да се забавляват, а в края на стартовете да се чувстват победители, защото победата е и в удоволствието от спрорта и срещата с приятели. Областният не пропусна да отбележи и работата на областната и общинската администрация за обновяване и поддържане на спортните площадки и съоръжения в града.

Спортувай в твоя град

Стотици са участниците, които днес се включиха в състезанията по лека атлетика, колоездене и стрийтбол. Надпреварата продължава и в момента в Градската градина.

Към 12.30 часа там ще има кратък концерт на Северняшкия ансамбъл, а в 13 часа ще бъде награждаването на победителите в днешните стартове.

Спортувай в твоя град

Спортувай в твоя град

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...