Акценти
Начало / Култура / Не отлагайте сбъдването на мечтите си, пожела от сцената актьорът Даниел Цочев и поиска ръката на дългогодишната си приятелка

Не отлагайте сбъдването на мечтите си, пожела от сцената актьорът Даниел Цочев и поиска ръката на дългогодишната си приятелка

daniel_cochev16

Бивши съученици, приятели и близки съпреживяха снощи заедно актьора Даниел Цочев неговия артистичен разказ-равносметка по повод 50-годишния му юбилей. В авторския спектакъл, в който се включиха перкусионистът Калин Вельов, Юри Божинов – контрабас, и Симеон Германов – китара, Даниел Цочев се представи пред плевенската публика като актьор, певец и китарист. Наред с любопитни моменти от живота му – от ученическите години в Плевен, през казармата, студентските години в тогавашния ВИТИЗ, та чак до спечелените награди, публиката сподели и чувствата му по заминали си от този свят приятели, сред които Андрей Баташов.

daniel_cochev11
Към края на спектакъла публиката стана свидетел на трогваща сцена и откровение – Даниел Цочев се обърна към своята приятелка, която беше в залата и поиска ръката й. След което призна, че 50 години е отлагал една от своите мечти, която е осъществил с шоуто „Защо НЕ?“, и отправи послание към съгражданите си: „Не отлагайте сбъдването на мечтите си”.
С продължителни овации и два биса беше възнаграден актьорът, който сложи финал на вечерта с песента на Емил Димитров – „Ако си дал”.

daniel_cochev3

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...