Акценти
Начало / Политика / Академия за социална политика събра в Плевен млади социалисти от 7 области

Академия за социална политика събра в Плевен млади социалисти от 7 области

Младежи от областите Плевен, София, Русе, Габрово, Велико Търново, Благоевград, Кюстендил участваха в четвъртия  модул на Академията за социална политика, организирана от Институт за социална интеграция. Форумът се проведе в дните 8 – 11 септември в хотел „Ростов“ в Плевен.

Сред участниците бяха Иван Мандински – областен председател на Младежката организация на БСП – Плевен, и Атанас Атанасов – общински председател на Младежката организация на БСП – Червен бряг. В дискусията на тема „Местната власт – самоуправление и/или администрация“ се включи и общинският съветник от БСП-Плевен Емил Райков.

emil-raikov
Целта на Академията бе да се стимулира изграждането на нова политическа култура у младото поколение и да се формират политици, които да отговорят на очакванията на гражданите за отговорност, почтеност и отстояване на публичните им интереси.
Сред лекторите бяха Ренета Венева – председател на УС на Националния алианс за работа с доброволци, и Райна Йовчева – бивш народен представител и бивш областен управител на Хасково.
Събитието стана възможно благодарение на подкрепата на народния представител Васил Антонов и  със съдействието на Ганка Нинова – председател на общинския съвет на БСП-Червен бряг.

Снимки: БСП Плевен

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...