Акценти
Начало / Политика / Цветан Антов е избран за областен председател на АБВ – Плевен

Цветан Антов е избран за областен председател на АБВ – Плевен

IMG_8035Цветан Антов

На областна конференция на АБВ, която се проведе днес в Плевен Цветан Антов е избран за председател на плевенската областната структура на АБВ.  Досега Антов беше областен координатор на партията за област Плевен.

Конференцията днес е избрала и Областен съвет, който се състои от 19 членове. Сред членовете е Румен Петков. В съвета влизат и представители на всяка една община от региона, поясни Антов и допълни, че по устав Областният съвет може да се състои от 21 членове. „Ние работим в перспектива и очакваме нашите членове да се увеличават, затова сме оставили резерв, който да попълним в последствие”, каза новоизбраният областен председател.

Емил Димитров – младши ще е председател на Гражданския съвет към областната структура.

По време на конференцията са взети две важни решения. Едното е за номинацията на Румен Петков и на Георги Първанов за председател на АБВ, а второто е за подкрепа на парламентарната група на Политическа  партия АБВ и представителите от квотата на АБВ в държавното управление.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...