Начало / Последни новини / XXV Юбилеен мемориал Димитър Върбанов „Митето“ ще се проведе в Койнаре

XXV Юбилеен мемориал Димитър Върбанов „Митето“ ще се проведе в Койнаре

Международен шосеен пробег „500 години селище Койнаре 1517 – 2017“ и XXV Юбилеен мемориал Димитър Върбанов „Митето“ ще се проведе на 23 септември в град Койнаре. В него могат да участват всички обичащи средните и дълги бягания, без ограничения – българи и чужденци, подали заявка и заплатили такса участие в определения срок. Състезателите ще бъдат разделени в три стартови блока, според възрастовата група и дистанцията, в която ще участват, като стартът е общ. Всички състезатели имат право на участие в една възрастова група. Домакин е местния клуб по лека атлетика Спартак.

СТАРТ – ФИНАЛ е на площад „Милчо Симеонов“ в град Койнаре.

Предвиждат се парични награди за мъже и жени всички възрастови групи.

Победителите в отделните възрастови групи /без момичета и момчета под 12, 14, 16г./ ще бъдат удостоени със специални статуетки веднага след финала. Всички завършили /без момичета и момчета под 16г./ на финала получават възпоменателен медал, рекламна фланелка с логото на състезанието и възстановителни напитки.

Да финиширалите момичета и момчета под 16 г. са предвидени рекламна фланелка и възстановителни напитки. Състезателите ще бъдат наградени до трето място с медали и парични награди, до шесто с грамоти и предметни награди.

Момичета и момчета под 12г, под 14г. ще бъдат наградени до трето място с медали, до шесто с грамоти и предметни награди.

Традиционната проява е под патронажа на кмета на Община Червен бряг инж. Данаил Вълов.

Снимка: probegkoynare.org

Прочетете също:

За 23-ти път Плевен е домакин на националния конкурс за рисунка „Освобождението”

Над 540 творби на ученици от училища от 17 области на страната участват в тазгодишното, ...