Начало / Политика / Млади социалисти се събраха на регионална среща в Плевен

Млади социалисти се събраха на регионална среща в Плевен

Регионална младежка среща започна днес в следобедните часове в Плевен. Тя се провежда в хотел „Ростов”, а неин организатор е Стефан Бурджев – областен лидер на Младежкото обединение в БСП. Срещата бе открита от самия Бурджев, а веднага след него думата взе народният представител от БСП Лява България Васил Антонов.

„Тази среща е особено важна за нас, защото тя е чисто младежка и се провежда, когато българската социалистическа партия е в опозиция, когато остават и привличаме най-чистите хора. От своя дългогодишен опит мога да кажа, че хората, които привличаме към нас по време на опозиция и с времето пренасят социалистическата идея, са най-трайните хора”, каза в приветствието си Васил Антонов. Той изрази своята надежда, че присъстващите на срещата ще обогатят познанията си, ще споделят своите проблеми и ще намерят решения за част от тях. „Провеждаме тази среща най-вече, за да си кажем всичко каквото имаме очи в очи, след което да се хванем за ръце и да продължим заедно напред. Днес нямаме тайни и покрити теми”, каза още народният представител.

В срещата вземат участие млади социалисти от Видин, Враца, Монтана, Русе, Велико Търново, Габрово, Ловеч, Стара Загора и Перник. Сред присъстващите бяха и част от младежките лидери, от които се отличиха най-младият народен представител и най-младият общински съветник от община Гулянци.

Младите социалисти дебатираха по темите „Политическите процеси в България и Европа” и „Предизвикателствата пред БСП”, като за целта лектори представиха своите виждания по тези въпроси. Срещата ще продължи и в утрешния ден.

Следваща Предишна
Стефан Бурджев
среща БСП младежи
среща БСП младежи

среща БСП младежи
Следваща Предишна

Прочетете също:

Прокуратурата в  Плевен ръководи разследване за убийство на жена от съпруга ѝ

Окръжна прокуратура – Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. на 42 ...