Акценти
Начало / Общество / Безплатен курс по „Управление на скоростта“ организират от „Отворена младеж”

Безплатен курс по „Управление на скоростта“ организират от „Отворена младеж”

Сдружение „Отворена младеж“ организира еднодневни безплатни курсове на  тема „Управление на скоростта”, насочени към специалисти, работещи за безопасността по пътищата. Лектори  ще бъдат Борислав Ванков, зам. председател на сдружение „Отворена младеж“ и Мария Ботева, старши инспектор от отдел „Пътна полиция“ към Главна дирекция „Национална полиция“ на Министерство на вътрешните работи, информират от сдружението.

За областите Плевен, Ловеч, Русе и Велико Търново  курсът ще се проведе на  27 август в гранд хотел „Янтра” във Велико Търново.

Ден по-рано, на 26 август, е курсът в София за областите София-град, София-област, Кюстендил, Благоевград, Перник, Монтана, Враца и Видин.
На 28 август лекторите ще бъдат във  Варна, като курсът е с обхват областите  Варна, Силистра, Добрич, Шумен, Разград и Търговище;
На 29 август  – в  Бургас за  областите Бургас, Ямбол, Сливен и Стара Загора и на 30 август – в Пловдив за  областите Пловдив, Пазарджик, Смолян, Кърджали и Хасково.
Участието в курса е след предварителна заявка.
Курсът „Управление на скоростта“ е част от проекта „Пътна безопасност в регионите от Югоизточна Европа“ , по който сдружение „Отворена младеж“ работи с подкрепа от Транснационалната програма за сътрудничество в Югоизточна Европа на Европейския съюз.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...