Начало / Последни новини / Първа загуба за Владимир Петков и Даниел Станчев в Германия

Първа загуба за Владимир Петков и Даниел Станчев в Германия

ТТС Лантенбах /Гумерсбах/ с плевенчаните Владимир Петков и Даниел Станчев допусна първа загуба в мъжката NRW-Liga 3 на Германия по тенис на маса. В третия кръг възпитаниците на СКТМ Тетрон и съотборниците им отстъпиха с 5:9 при гостуването си на TTG Нетпхен.

Лидерът на тима Петков изигра три срещи, като спечели две от тях, а четвъртата не се проведе, тъй като съперника вече си бе осигурил отборния успех. Станчев, който е четвърта ракета падна и в три битки.

За разлика от предишните два кръга, сега плевенчаните не бяха партньори на двойки. Владко и Владимир Рупс /трета ракета/ с лекота преодоляха тандема на домакините Маркус и Кристиан Щиплок – 3:0. Станчев и Томас Мюлер обаче не успяха да се противопоставят на Ференц Фейер-Конерт/Матиас Щюцел – 1:3. И другия мач на двойки завърши с успех за TTG Нетпхен – Мартин Биолек и Франк Бускхаус взеха 3:1 срещу Янош Или и Патрик Кауфман.

На сингъл Петков се наложи категорично над Маркус Щиплок. След това обаче загуби с 1:3 от Биолек. Станчев пък отстъпи с 1:3 на Фейер-Конерт.

После проведе оспорвана битка с Франк Бускхаус, но падна с 2:3.

Единственият без поражение от тима на ТТС Лантенбах бе Рупс, който записа две победи на сингъл. На обратния полюс бяха Томас Мюлер и Патрик Кауфман.

Прочетете също:

Прокуратурата в  Плевен ръководи разследване за убийство на жена от съпруга ѝ

Окръжна прокуратура – Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. на 42 ...