Акценти
Начало / Последни новини / Момчетата на ВК „Локомотив” – Червен бряг станаха държавни шампиони

Момчетата на ВК „Локомотив” – Червен бряг станаха държавни шампиони

ВК Локомотив Червен бряг-момчета
Снимка: Община Червен бряг

След убедителни победи и в трите срещи в групите, (ВК „Локомотив” Червен бряг –  ВК „Септември” 2:1,  ВК „Локомотив” Червен бряг – ВК ЦСКА 2:0 и служебна победа над отказалия се да играе отбор на Тетевен) момчета на Волейболен клуб „Локомотив” – Червен бряг, стигнаха до финала на Държавното по мини волейбол, който се игра в София на 18 и 19 май, съобщава на сайта си Община Червен бряг. Там те тотално надиграха своя опонент, отбора-първенец от груба Б – „Ботев” Луковит. Особено драматичен бе разгромът над отбора от Луковит във втория гейм, завършил при резултат 25:7. Така червенобрежкият тим отново триумфира победно, завоювайки титлата на най-добрия отбор на България по мини волейбол.

Купата и златните медали им връчи изпълнителният директор на Волейболен клуб ЦСКА – Александър Попов, който поздрави за отличното представяне и треньора на шампионите – Росица Василева.

„Доволна съм от представянето на моите момчета, затова не мога да отлича с играта никого, всички бяха на висота. Волейболът е отборна игра, ние сме екип от победители и го доказахме”, сподели треньорът Росица Василева. Тя не скри радостта си от факта, че след награждаването всички те получили похвали от много изявени спортни деятели и представители на Федерацията.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...