Начало / Последни новини / Юношите на „Спартак” на ¼ финалите на Държавното по футбол, фенове на Мездра бият нашите

Юношите на „Спартак” на ¼ финалите на Държавното по футбол, фенове на Мездра бият нашите

Спартак (Плевен) се класира за четвъртфиналите на Държавното първенство по футбол за юноши старша възраст. В срещата реванш, провела се вчера на стадиона в Мездра, момчетата на Красимир Бислимов не срещнаха особени трудности и спечелиха за втори пореден път срещу Локомотив (Мездра), пише plevensport.eu.. Младите плевенски футболисти надиграха напълно своите гости и след две попадения във всяко едно от полувремената се поздравиха със заслужен успех с 2:0. Крайният резултат от двете срещи е 3:0 за „синьо-белите“, което ги изпраща сред осемте най-добри отбори в България в тази възрастова група.

Спартаклии поведоха в 40-ата минута, когато Кристиян Иванов отбеляза с глава след центриране от пряк свободен удар. След почивката надмощието на домакините продължи и закономерно в 70-ата минута централният нападател на плевенчани Преслав Антонов получи пас зад гърба на защитниците на Локомотив и останал сам срещу вратаря Крум Ценов с разстрелващ удар от пеналта реализира и оформи крайното 2:0.

За съжаление грозни сцени са помрачили радостта от победата на нашите момчета. След първия гол фенове на домакините са нахлули на терена и са нанесли удари по някои от плевенските футболисти, съобщи тази сутрин БТВ. Според състезателите, агресията е последвала след бурната им реакция при вкарания първи гол.

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...