Акценти
Начало / Последни новини / Ювентус /Малчика/ търси 13 000 лева

Ювентус /Малчика/ търси 13 000 лева

Финансов недостиг измъчва Ювентус от плевенското село Малчика. Ако не бъде преодолян напълно е възможно отбора да започне, но да не завърши сезона в Северозападната В аматьорска футболна група. На последното си заседание Общински съвет – Левски гласува помощ за клуба в размер на 10 000 лева. Сумата е с 5 000 лв. по-малко от поисканата от Ювентус.

„Никак не е добра ситуацията за нашия отбор. За да участваме в първенството на В група трябва да разполагаме с бюджет поне колкото този от миналия сезон. Тогава изкарахме с 30 000 лв.. Към момента имаме 7 000 лв., които сме събрали от спонсори. С гласуваните 10 000 лв. стават 17 000 лв. Ще са ни нужни поне още 13 000 лв.. Предстоят ни срещи с ръководствата на земеделските кооперации. Ако едната поеме разходите на детските и юношеските отбори на клуба, а другата се ангажира с изплащането на премиите на футболистите от мъжкия тим и обезпечаване на пътуванията ще разрешим проблемите си. В противен случай трябва да я караме на сляпо – ще започнем кмет на село Малчика - Мирослав Куневпървенството, но докъде ще стигнем …“, коментира кмета на селото Мирослав Кунев.

Неизяснената ситуация наруши и подготовката на отбора. Въпреки това състава от последното първенство се запази. От него отсъстват само полузащитника Владислав Кинчев, вратарите Веселин Ганчев /преминал в Партизан /Червен бряг// и Димитър Височков /в Първа атомна /Козлодуй//.

Съставът на Ювентус:

Вратар – Велислав Врайков;

Защитници – Валентин Антонов, Любомир Кунев, Николай Петров, Любомир Йозов, Йонко Коев, Костадин Малинов, Велислав Иванов;

Полузащитници – Светослав Бърканичков, Николай Генов, Мирослав Михайлов, Ивайло Захаринов, Преслав Георгиев, Валентин Михайлов, Петър Димитров, Цветан Пачевски;

Нападатели – Ивайло Дюлгеров, Сергей Стефанов, Кристиян Коев, Тони Минков.

Треньор – Радослав Йорданов

Снимка: kmeta.bg

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...