Акценти
Начало / Образование / Шестима преподаватели от община Левски са отличени в Международен конкурс

Шестима преподаватели от община Левски са отличени в Международен конкурс

Шестима преподаватели от училища в община Левски спечелиха награди от Шестия международен конкурс за учители „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво  качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците.”, чийто заключителен етап се проведе в СОК „Камчия”. Това съобщи Дора Давидова     , председател на СБУ – Левски.

Първа награда в категория „Искам думата” за есето си „Моето верую в житейския път на учителя” получи Елка Иванова – учител в СУ „Крум Попов” – Левски.

Специалната награда на Национален дворец на децата получи Анелия Цветанова Кирчева-Любенова, учител в СУ”Крум Попов” – Левски.

С грамота за отлично представяне са отличени Виолета Панайотова Видолова – гл. учител в ДГ „Слънце” – Левски, и Катя Добрева Ганчева – ст. учител в същата детска градина.

За личен принос в утвърждаването на Международния конкурс за учители грамота получи Снежина Иванова Любенова, учител в ДГ „Слънце”.

С грамота за участие е отличена ст. учител Хортензия Юриевна Морозова – ОУ”Н. Рилски” – с. Обнова.

Те получиха своите награди от д.ик. н.  Янка Такева, Красимир Вълчев, министър на образованието и науката и Пламен Димитров, президент на КНСБ.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...