Начало / Последни новини / Четири загуби за СКТМ Тетрон в Б група

Четири загуби за СКТМ Тетрон в Б група

Неприятен се оказа 3-ият кръг от първенството на мъжката Б група по тенис на маса за СКТМ Тетрон. Плевенският тим в състав – Климент Тодоров, Любомир Тодоров и юношите Николай Дашев и Цветомир Найденов загубиха всичките си четири срещи в Попово. Възпитаниците на треньора Владимир Петков претърпяха поражения с по 0:4 от домакините и СКТМ Кабаков /Шумен/, с по 1:4 от СКТМ Дългопол /Дългопол/ и вторият отбор на варненския Корабостроител 92.

Само лидерът на СКТМ Тетрон – Климент Тодоров взе по една победа в двубоите. След тези резултати плевенчани са на шесто място от общо осем отбора. Лидер е СКТМ Роса /Попово/, следван от СКТМ Дългопол /Дългопол/. Именно тези два отбора ще се борят за изкачване в А група.

„Представянето ни е нормално, с оглед на изключително младия ни състав. Умишлено залагаме на юношите, за да израстват покрай опитните и в последствие да разчитаме на тях. Целта на нашия клуб е да развиваме детско-юношеския спорт. Мисля, че няма да имаме проблеми със спасяването от изпадане. Зад нас са СКТМ Мадара Шумен I /Шумен/ и столичният СКТМ Надежда“, коментира треньорът на плевенския клуб.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...