Начало / Общество / Четири дами завоюваха приза „Мис Победа”

Четири дами завоюваха приза „Мис Победа”

Атрактивно тържество организира по случай Деня на родилната помощ НЧ „Зора -1990 г.” село Победа за местните дами. Освен по традиционния начин, дамите бяха поканени на събитието и чрез рими в социалната мрежа:

На Бабинден ще полудуваме,

с Читалище „Зора” ще го празнуваме.

Добре дошли на парти дамско

най-значимо януарско.

На стилен маникюр идете,

фризура нова направете,

модна рокля облечете,

защото жури ще избира

„МИС 2012” във ефира.

Жените в село Победа са най-красивите и очарователни дами в цялата Плевенска област, са категорични местните и е трудно дори жури да определи само една прекрасна дама, която да носи короната. Затова претендентките се състезаваха в 4 категории: дами от 20 до 29 години, от 30 до 39 години, от 40 до 49 години и дами категория 50+. Присъстващите на празника сами определиха кои ще са победителките в отделните категории като оценяваха цялостната визия на кандидатките – маникюр, прическа, тоалет и фигура.

Жителите на най-младото село в Плевенска област са горди и радостни от факта, че напук на демографската криза, в селото всяка година се раждат деца и живеят в него, допълват от читалище „Зора”. През изминалата 2012 год. традицията не изневери – новородените са 8, а 4 от тях живеят в селото. За сърцето на чаровната малка дама  Мирела ще се борят три момчета. Две от тях носят царски имена – Симеон и Самуил, а Виктор в превод означава „победител” и дублира името на село Победа.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...