Начало / Общество / Цецка Цачева ще се срещне с ученици от СОУ „Яворов”

Цецка Цачева ще се срещне с ученици от СОУ „Яворов”

В понеделник, 11 юни, председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще посети СОУ „Пейо Яворов”, за да се срещне с младежи от  клуб „Искам да успея, съобщиха от пресцентъра на Община Плевен.

На срещата Цецка Цачева, която е възпитаник на училището, ще отговаря на въпроси на учениците, ще разкаже за целите си, за трудностите, които е преодоляла, както  и за рисковете и отговорностите, които е поела.

Заедно с нея в срещата ще участват Дарин Ангелов – председател на Общински съвет – Плевен, майор Боян Григоров – инспектор по летателна подготовка във Военновъздушната учебна база в Долна Митрополия, Галя Горанова – адвокат  и Момчил Цветанов – футболист от ПФК „Литекс”, които също са възпитаници  на СОУ „Пейо Яворов”.

Инициативата за създаване на клуб „Искам да успея” е в рамките на проекта „Училище за себеутвърждаване и подготовка към европейски хоризонти” (УСПЕХ), който е част от схемата „Да направим училището привлекателно за младите хора”, реализирана по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Целта е учениците да бъдат стимулирани  да усвояват техники за себепознаване, да откриват силните и слабите си страни, да подходят по-амбициозно към личния си план за развитие.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...