Акценти
Начало / Политика / Цецка Цачева: Тръгваме на тези избори за победа, в област Плевен успех ще бъдат минимум 4 места

Цецка Цачева: Тръгваме на тези избори за победа, в област Плевен успех ще бъдат минимум 4 места

ГЕРБ листа

ПП ГЕРБ днес първа регистрира в Районната избирателна комисия в Плевен листата си с кандидати за народни представители от 15 МИР Плевен за предстоящите парламентарни избори.

Документите внесоха водачът на листата Цецка Цачева и областният координатор на ГЕРБ Владислав Николов, общинският председател за Плевен Мартин Митев и Ралица Добрева, общински съветник.

Оказа се, че това са и първите в листата, която е одобрена от Изпълнителната комисия на ГЕРБ и включва общо 18 кандидат-депутати.

Веднага след Цецка Цачева, на второ място е Пламен Тачев, трети в листата е Владислав Николов , четвърти е Мартин Митев, на пето място е Ралица Добрева.

Листата е балансирана и добре структурирана, с представители на всички общини, с добро съотношение между жени и мъже, и добро представителство на младежите, каза пред журналисти Цецка Цачева, веднага след като внесоха документите в РИК.

Амбициите ни са да бъдем първа политическа сила в област Плевен и тръгваме на тези избори за победа, обяви Цачева. За нас успех ще бъде 4 и повече места, заяви тя.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

Един коментар

  1. Бойко Петров

    Патка и двама дребни мошенници