Акценти
Начало / Политика / Цецка Цачева и Ирена Соколова подкрепиха благотворителния Великденски базар в Никопол

Цецка Цачева и Ирена Соколова подкрепиха благотворителния Великденски базар в Никопол

Цецка Цачева, председател на 43-ото Народно събрание и Ирена Соколова, председател на Жени ГЕРБ, подкрепиха благотворителния Великденски базар в Никопол.  Базарът бе организиран от общинската дамска структура в Никопол, с ръководител Боряна Павлова, информират от пресцентъра на партията. Заедно с тях бяха и народният представител Владислав Николов, областния управител на Плевен Ралица Добрева и кметът на община Никопол д-р Валерий Желязков.

„Подобни традиционни кулинарни базари с благотворителна цел са една наистина добре инициатива. В такива дни не трябва да забравяме нашите съграждани, които са с нелека съдба и имат нужда от нашата съпричастност и горещи сърца. Затова в този момент изпращаме силен позитивен знак. Надявам се със събраните средства да допринесем за онова, което държавните институции, общинските власти правят за здравеопазването”, каза председателят на Народно събрание Цецка Цачева при откриването на базара.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Рузвелт е казал, че преживяваме с това, което получаваме, но живеем с това, което даваме. На днешния ден всяка една от вас е дала своята любов, своята женска мотивация за да излязат изпод ръцете ви тези красиви произведения.”, обърна се към организаторите и участниците в базара председателят на ЖЕНИ ГЕРБ и депутат от ГЕРБ Ирена Соколова. „Това в същност не е просто храна, а желанието да дадете на вашите съграждани, да се почувстваме общност такава, каквато си струва, за да живеем заедно този живот”, допълни още Соколова.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

С интерес гостите разгледаха Великденския базар и всеки от тях финансово подкрепи благородната инициатива. А асортиментът на представените изделия бе наистина разнообразен – от характерни за населените места в общината тестени и захарни печива, които се приготвят за Великден до сувенири и украси за празника. Участие в базара взеха жители от всички селища в Никополско.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...