Акценти
Начало / Икономика / Цецка Цачева: Добрата инфраструктура зависи от кмета и от Общинския съвет

Цецка Цачева: Добрата инфраструктура зависи от кмета и от Общинския съвет

IMG_9543депо-тролеи-първа копка

Правим поредната стъпка в правилната посока за развитието на Плевен и на цялата община, каза днес в Плевен председателят на Народното събрание Цецка Цачева по повод първата копка за ново тролейбусно депо, изтъквайки, че „то е от изклйчително значение за нашия град”.

„Много е хубаво да има място,  където с най-съвременни технологии, бързо и качествено,  да се ремонтират мотрисите. Но още по-хубаво е те да имат възможно по-рядко нужда от този ремот. А за да имат  мотрисите дълъг  живот и да не ползват често  сервизните услуги на депото, зависи от всички нас – от  гражданите и от администрацията на Община Плевен”, изтъкна Цецка Цачева.

IMG_9549депо-тролеи-първа копка

Тя апелира към плевенчани да пазят новите придобивки за града и допълни, че община Плевен, от кмета и от Общинския съвет зависи да се направи така инфраструктурата, особено в кварталите,  за да се удължи безаварийният пробег на мотрисите.

„Аз съм убедена, че Общината има разработена  визия и след като времето вече позволява, ремонтите могат да се случат. За да можем да се радваме не само на  добра транспортна схема, със съвременни мотриси, но и наистина да имаме такава градска среда, каквато плевенчани заслужават”, подчерта председателят на парламента.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...