Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / Цецка Цачева: Готови сме да отговорим на всякакви предизвикателства на предстоящите избори

Цецка Цачева: Готови сме да отговорим на всякакви предизвикателства на предстоящите избори

Тръгваме към една битка с предварителна увереност, че тя няма да бъде лека, защото всички  политически сили ще изкарат най-доброто, с което разполагат като кадрови потенциал. Но рутината и опитът, които натрупахме досега, ни дава увереност, че ще можем да отговорим на всякакви предизвикателства.  Това коментира днес председателят на НС Цецка Цачева, която беше в Плевен заедно със зам.председателя на партията Цветан Цветанов за представянето на кандидатите за кметове на ГЕРБ в област Плевен.

Тя изрази надежда, че предстоящите местни избори ще са прозрачни и ще преминат в сферата на лоялното политическо противопоставяне. „Това ще се случи на фона на работещ парламент и на правителство, което гарантира стабилността на демократичните процеси в страната. Убедена съм, че ще бъдат проведени честни, законни избори и най-добрите  ще бъдат печеливши и победители”, заяви Цачева.

Тя благодари на общинските съветници на ГЕРБ и на всички сктруктури на партията в областта, че са останали единни в нелеките последни година и половина. По думите й това е доказателство за зрелостта на партията, като заслуга трябва да бъде отдадена и на областния координатор  Владислав Николов.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...