Акценти
Начало / Политика / Цветан Антов е един от фаворитите в надпреварата за кмет на Плевен, убеден е Румен Петков

Цветан Антов е един от фаворитите в надпреварата за кмет на Плевен, убеден е Румен Петков

Цветан Антов един от фаворитите в надпреварата за кмет, защото е бил  последователен в цялостното си човешко и обществено поведение. Това коментира лидерът на ПП АБВ Румен Петков по повод обявените или публично известни кандидатури за кмет на Плевен в предстоящите местни избори.

Той определи като „оригинално решение” номинирането на Илиан Йончев за кандидат за кмет на БСП. Петков припомни, че Йончев е бил областен управител от мандата на ДПС, лично с решението на Лютви Местан. След това е бил кандидат за член на РИК от ВМРО, но те са оттеглили кандидатурата му. „Тази пъстрота в политическата реализация на г-н Йончев е възмутима. Какво общо има това с БСП и нейните традиции е въпрос за БСП. Лично аз си мисля, че в тази ситуация и поради тази въртеливост той няма да стигне до балотаж”, прогнозира Петков.

Що се отнася до евентуалната кандидатура  на Мирослав Петров, издигната от ГЕРБ, Петков постави акцент върху това, че в ГЕРБ „броженията, напрежението и вътрешните противоречия са видими”. Това прави Цветан Антов един от фаворитите в надпреварата за кмет, заяви Румен Петков.

Лидерът на АБВ квалифицира като  „перверзлък, на който не са много хората, способни на него”, фактът, че 100-годишният футболен отбор „Спартак” е накаран да играе срещите си на стадиона в Ловеч.

„Нито едно правителство  през последните 10 години не поиска да види състоянието на спортната база в Плевен. Последните средства, които са вкарани, са в лекоатлетическата зала „Спартак”. На друго място няма сериозно, целево участие на държавата в поддръжката на спортната база в града. Затова г-н Антов е много сериозна възможност като избор и доверие на плевенските граждани, ако искаме действително да направим нещо в града в Северозападна България с най-много спортни постижения”, заяви Румен Петков.

Ако стана кмет, всеки ден ще настоявам за отпускане на средства за спортната зала в Плевен, обеща Цветан Антов, който влиза в предстоящата кметска надпревара като кандидат на ПП АБВ.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...