Акценти
Начало / Последни новини / ХК Шугар е на второ място, ХК Дунав /Белене/ – четвърти

ХК Шугар е на второ място, ХК Дунав /Белене/ – четвърти

Плевенският Шугар е на второ място в хандбалното първенство на зона Мизия за момичета до 11 години. Това е окончателният резултат след изиграните три турнира на есенния полусезон. В него плевенчанки записаха четири победи, една загуба, вкараха 70 гола, допуснаха 32 и събраха осем точки. Хандбалистките ни биха Бъки-Габрово /10:8/, Ловеч-98 /18:6/, Дунав-Белене /18:6/ и Левски-Стражица /10:0/. Не успяха само срещу Етър 64 /3:12/. Именно „болярките“ са есенния първенец. Те спечелиха и петте си двубоя, като реализира 94 попадения и допуснаха едва 5 в своята врата. Трети са габровки – три победи и две загуби.

Дунав е на четвърто място. Беленчанки спечелиха двубоите си с Ловеч-98 /12:8/ и Левски /10:0/. Освен от Шугар, загубиха още от Бъки /6:10/ и Етър 64 /0:14/. Хандбалистките на Дунав вкараха 43 гола и допуснаха във вратата си 50. На последните две места в класирането са момичетата от Ловеч и Стражица.

Битката ще бъде възобновена в началото на следващата година с мачовете от втория дял на първенството. Ще се изиграят три турнира, като домакини на тях ще са Велико Търново, Стражица и Белене. След приключването им е зоналния финал на първенството.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...