Акценти
Начало / Последни новини / ХК Полюс отвя конкуренцията при момчетата

ХК Полюс отвя конкуренцията при момчетата

Плевенският Полюс е на върха в класирането на група А след приключването на есенния полусезон от хандбалното първенство на зона Мизия за юноши до 11 години. Плевенчани са с пълен актив от изиграните два турнира – 6 победи от 6 мача, вкараха 61 гола, допуснаха 23 и имат 12 точки. Полюс победи по два пъти Нове 99 /Свищов/, Левски /Левски/ и Дунав /Белене/. Втори в класиране е свищовския тим следван от левскари и беленчани.

Плевенският Шугар е на трето място в група Б. Равносметката му след двата турнира е победа, равенство, 4 загуби, 29 вкарани гола, 48 допуснати и 3 точки. Есенен първенец в група Б са хандбалистите на Локомотив /Горна Оряховица/ с пълен актив – 6 победи от 6 мача. Втори е габровския Чардафон, а Етър 64 /Велико Търново/ е четвърти.

Битката в двете групи ще бъде възобновена в началото на следващата година с мачовете от втория дял на първенството. Ще се изиграят по още два турнира, като домакини на тях ще са Белене, Българене, Плевен и Горна Оряховица. След приключването им е зоналния финал на първенството.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...