Начало / Последни новини / ХК Левски е трети, а ХК Полюс – последен при младежите

ХК Левски е трети, а ХК Полюс – последен при младежите

Едноименният тим на град Левски е на трето място в хандбалното първенство на зона Мизия за младежи до 19 години. Това е окончателният резултат след изиграните три турнира на есенния полусезон. В него левскарите записаха по две победи и загуби, едно равенство, вкараха 87 гола, допуснаха 84 и събраха пет точки. Левски надигра плевенския Полюс /21:11/ и Раховец-Горна Оряховица /24:17/, а без победител остана битката с Чардафон-Габрово /15:15/. Не успяха срещу Осъм-Ловеч /6:16/ и горнооряховският Локомотив /21:25/.

Слабо представяне на Полюс, който загуби всичките си мачове и остана последен в класирането. Освен от левскарите, плевенчани паднаха и от Осъм /20:30/, Чардафон /15:20/, Раховец /16:26/ и Локомотив /10:29/.

Есенен първенец са хандбалистите на Локомотив с пълен актив – 5 победи от 5 мача. Втори е Осъм, четвърти е Чардафон следван от Раховец.

Битката ще бъде възобновена в началото на следващата година с мачовете от втория дял на първенството. Ще се изиграят три турнира, като домакини на тях ще са Българене, Плевен и Горна Оряховица. След приключването им е зоналния финал на първенството, който ще се проведе в Горна Оряховица.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...