Акценти
Начало / Спорт / Играч от отбора на Буковлък преби футболен съдия

Играч от отбора на Буковлък преби футболен съдия

Жестокият побой е станал  тази събота в Пордим по време на срещата от 15-ия кръг на плевенската „А“ областната футболна групафутбол между едноименния отбор на домакините и гостуващия им Ракета /Буковлък/. Резултатът бил 3:1 за Пордим, когато в средата на второто полувреме реферът отсъдил дузпа в тяхна полза. Афектиран от решението футболистът на „Ракета” Коста Бечков с ритник повалил съдията на земята и започнал да го рита в главата. В резултат на ударите реферът изпаднал в безсъзнание, бързата намеса на лекарския екип го извадила от тежкото състояние.

Дисциплинарната комисия към Областния съвет на БФС – Плевен вече се произнесе относно инцидента. Лишаване от състезателни права за две години виновният футболист Коста Илиев Бечков – „Ракета“ за нанесен побой с телесни повреди на главният съдия на срещата „Пордим“ – Ракета“ /Буковлък/, считано от 23.11. 2013 г.

Изважда от състава на А ОФГ отбора на „Ракета“ /Буковлък/ до края на първенството 2013/2014 г.  С лишаване от състезателни права до края на първенството се наказват и. всички състезатели от „Ракета“ /Буковлък/, взели участие и записани в тимовия лист за срещата с Пордим на 23 ноември  2013 г.

Състезателите са без право за картотекиране в други отбори до края на първенството..

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...