Начало / Култура / Филмът„Дякон Левски” прикова вниманието на зрителите в Левски

Филмът„Дякон Левски” прикова вниманието на зрителите в Левски

 

Дякон Левски в град Левски

Бурни аплодисменти предизвика появата на Веселин Плачков преди прожекцията на филма „Дякон Левски” в салона на читалище „Георги Парцалев”в Левски снощи.

„За мен е особена  чест да бъда при вас, трябваше да бъда в друг град, но смятам ,че град Левски освен ,че носи името на Дякона –Васил  Левски , достатъчно много направи,  за да го има този филм, който и аз ще гледам тази вечер с вас…”, каза в началото на близо четири часовата продукция Веселин Плачков.

Филмът прикова вниманието на зрителите в Левски до края на прожекцията.Това  по безспорен начин показа отношението им  към неговите качества.

„Да бъда българин, да бъда мъж, да обичам и да вярвам, да се боря и се държа като българин ме научи дякон Левски, тази роля . От както спазвам тези закони, живея по- лесно, ако и другите пробват, ще видят ,че е хубаво…”, каза за радио „Левски” Веселин Плачков с убеждението ,че няма да изневери на тези идеали .

Веселин Плачков-младши,син на нашия съгражданин Веселин Плачков, благодари на своето семейство за подкрепата , на жителите на града с името на Апостола , на кмета на Общината , на всички родолюбиви българи .

Кметът на Община Левски – Любка Александрова, изказа своята и сърдечната благодарност на всички в залата за изключително родолюбивото преживяване .

 Община Левски и дарители от града са сред първите, които подкрепиха родолюбивата кауза още в началото на Националната дарителска кампания през 2012г.

„.

Прочетете също:

Международният фестивал „Шарено петле” отново отваря врати в Плевен (програма)

Шестото издание на Международния фестивал за куклено изкуство за всички възрасти „Шарено петле” ще се ...