Начало / Образование / Училищата от Плевенско могат да подават заявки за учители от “Заедно в час” до 8 юни

Училищата от Плевенско могат да подават заявки за учители от “Заедно в час” до 8 юни

Училищата от Плевен и областта все още могат да подават заявки за учители от програмата “Нов път в преподаването” на  програмата “Заедно в час”.

До 8 юни всички директори, които искат да включат в екипите си нови учители от програмата на организацията, трябва да подадат своите свободни позиции през формуляр на сайта на “Заедно в час”. Крайният срок е съобразен с повишеното търсене на нови учители и освобождаването на позиции в училищата в края на учебната година.

„Заедно в час“ вече 10 години работи за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование и възможност да реализира потенциала си, независимо от средата, в която живее, и социално-икономическия си произход. Организацията търси, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които да работят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България.

“В заявките си директорите могат да попълнят както позиции, за които са сигурни, че ще имат нужда от учители, така и позиции, за които ще имат яснота и ще бъдат потвърдени на по-късен етап”, споделя Деница Петришка, Старши специалист „Институционални партньорства“ в “Заедно в час”.

В област Плевен “Заедно в час” търси партньорство с училища, които се нуждаят от учители по английски език и математика, както и преподаватели в начален етап.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...