Акценти
Начало / Общество / Търсят социален работник за работа по проект в ОДЗ „Снежанка“

Търсят социален работник за работа по проект в ОДЗ „Снежанка“

ОДЗ "Снежанка"

Община Плевен кани социален работник – координатор по Проекта „Днес инвестираме в бъдещето на децата (разширяване капацитета на ОДЗ „Снежанка” и разкриване на Регионален център за ранна интервенция на уврежданията в гр. Плевен)”. Проектът се финансира със заемни средства (Заем 7612 BG) от Международната банка за възстановяване и развитие в размер на 31.39 милиона евро по Проекта за социално включване.

Заинтересованите кандидати трябва да изпратят професионална биография с подробно описание на квалификацията и опита си не по-късно от 17.00 ч. на 09.09.2014 г.

Сред изискванията към кандидатите са да имат висше образование – завършена образователна степен бакалавър/магистър с професионално направление социални дейности, социална педагогика, здравно-социален мениджмънт или педагогическа правоспособност;  да имат професионален опит не по-малък от 3 години в областта на социалните, здравните или образователните дейности; да познават нормативната уредба в областта на закрилата на детето, социалните услуги за деца и семейства, здравната грижа за деца и предучилищната подготовка.

Ще се счита за предимство кандидатите да имат практически опит в работа с уязвими деца и семейства или в изпълнение на проекти в областта на социалните услуги за деца и семейства, здравеопазването, образованието, предучилищната подготовка или социалното включване на деца и семейства в риск.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...