Акценти
Начало / Общество / Светльо Витков end the legends ще свирят благотворително на панаира в Кнежа

Светльо Витков end the legends ще свирят благотворително на панаира в Кнежа

Кнежа Община

Интересни прояви са включени в Панаирните дни „Кнежа 2014 г.“, които ще се състоят от 28 до 31 август, информират от пресцентъра на местната администрация. Проявите започват с гостуваща изложба на Посолството на Финландия, която представя писателя и художник Туве Янсон. Експозицията ще бъде открита в Историческия музей в 18 часа на 28 август. В 20:30 ч. същия ден започва концертът на Веси Бонева, Светльо Къслев, Христо Ганев и Митко Льолев с участието на Балет VS DANCEGROUP – мястото на събитието е Лятната градина срещу Историческия музей.

На следващия ден от 20:30 ч. започва Тържественият концерт за откриване на панаирните дни с участието на Балканбенд. Събитието ще е на открита сцена пред „Пощенска банка“. За 30 август организаторите са планирали Детски хепънинг “Панаирни въртележки”, който започва в 10 часа в Лятната градина срещу Историческия музей. В него са включени танцов спектакъл на сборна танцова формация при читалище “Борба”, клоунада и конкурс за детска рисунка. В 20:00 ч. е стартът на благотворителния концерт на Светльо Витков and the Legends с подгряваща група “Петък вечер” и Румен Нехризов. На 31 август от 20:30 ч. ще се състои благотворителният концерт на група “Искри”.

От Общината информират още, че 3 000 лв., определени  за провеждане на Панаирни дни Кнежа 2014, са дарени на бедстващите в град Мизия.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...