Акценти
Начало / Общество / Търси се доставчик на еднократни съдове за Детската кухня в Плевен

Търси се доставчик на еднократни съдове за Детската кухня в Плевен

община Плевен

Общината обяви обществена поръчка с предмет “Доставка на пластмасови съдове за еднократна употреба, предназначени за нуждите на Детска кухня Плевен”. Съдовете са необходими за съхранение и транспортиране на приготвената храна.

Ориентировъчното количество за периода на договора е около 700 000 (седемстотин хиляди) бр. Договорът ще бъде сключен за срок от една година или до достигане на стойността 66 000 лв. без ДДС, (като влиза в сила не по–рано от 18.07.2014 г.) Прогнозната стойност на поръчката е 66 000 лева без ДДС.

Изисква се пластмасовите съдове за еднократна употреба (кофичка и капак) да се затварят плътно, да са изработени от полипропилен с вместимост 300 мл, размери 100-105 мм., височина 55-60 мм. и да издържат на температура на храната – не по-малка от 90 С. Пластмасовите съдове за еднократна употреба трябва да отговарят на изискванията на Наредба № 2 от 2008 г. за материалите и предметите от пластмаси, предназначени за контакт с храни (Обн. ДВ, бр. 13 от 2008 г.), както и да са придружени със съответния сертификат (удостоверение) за качество и протокол от изпитване – лабораторен анализ (микробиологични проби).

Критерий за възлагане на поръчката е най-ниската цена. Срокът за получаване на офертите е 30 юни.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...