Акценти
Начало / Култура / Турнето на Shedd спира в Плевен

Турнето на Shedd спира в Плевен

Цял антураж от модни специалисти, блогъри и дизайнери на Shedd Studio идват в Плевен на 23 юни, за да дадат безценни, безплатни съвети за стил, модни находки и тенденции.

VW бусчето на Shedd ще паркира пред Общината от 16 до 21 часа.

Тънконсти за перфектни снимки с телефон ще разкрие блогърът Венета.

Един от най-известните български дизайнери – Николай Божилов, ще разкаже какво е базов и куриран гардероб, какво задължително трябва да присъства в него. Дизайнерът ще открие тънкостите в изграждане на модерен и адекватен личен стил и как да съчетаваме модните тенденции според фигурата си. От него ще научим и тенденции за следващия сезон.

Мариела Скендерова e творец и създател на марките Kipra & Mangoshee by Kipra– чанти и обувки с характер. Тя  ще има свои собствен Направи-си-сам кът. Дизайнерката ще покаже лесни трикове как да освежиш старите си дънки, тениска, чанта или друга любима своя вещ. Всичко изработено остава за теб! Не забравяй да си донесеш стара, но любима модна придобивка, на която искаш да вдъхнеш нов живот, и с която да работиш.

Ana’s Handbag by Ana Dinkova е едно от любимите ни #SheddCrew момичета и от нея ще научиш какво е dress code и разшифроване на облеклото за всеки повод и как да пазаруваме разумно. В разгара на лятото тя ще покаже как да пътуваме леко с малко, но ефективно подбрани дрехи. Ана ще разкаже и малко за аксесоарите: как да съчетаваме чанта с обувки, както и кои бижута за кои поводи е уместно да носим.

Ще има и специален Shedd BAR, където ще те очаква коктейлът на лятото – водка Absolut, тоник и лайм.

ВХОД СВОБОДЕН!  Събитието е за лица над 13 години. Лица под 13 години няма да бъдат допуснати.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...