Начало / Култура / Турнето на „Тутурутка“ спира в Плевен на 4 септември (видео)

Турнето на „Тутурутка“ спира в Плевен на 4 септември (видео)

На 4 септември, вторник, комедиантите от „Тутурутка”, които препълниха читалище „Съгласие“ преди няколко месеца, ще зарадват плевенчани с абсолютно нов, още по-забавен и грандиозен спектакъл, като този път и сцената е по-голяма – Летният театър в парк „Кайлъка“.

Продажбата на билетите, които са на цени от 10, 15 и 20 лева, вече стартира в Антикварна книжарница „Халил Джубран“ на ул. „Васил Левски 137“ /на „Старата главна“/ и в търговската мрежа на „Ивентим“.

„Подготвили сме 1 час и 40 минути чисто нов хумор и песни! Елате на нашата смехотерапия да се забавляваме!“, канят от „Тутурутка“.

Серия от забавни видеа с участието на Венци Куцаров, Милен Минков, Иван Чешмеджиев и Васил Василев вече се въртят в официалната страница на групата във Фейсбук и предизвикват усмивки и добро настроение сред многобройните им почитатели. Варненските комици изненадаха и с изключително свежа лятна песен, озаглавена „Ще те лайкна“. Любопитното е, че видеото към нея е реализирано във варненския ретро музей, с което момчетата не изневеряват на стила си да бъдат оригинални и забавни.

Турнето стартира на 16 август и ще мине през Бургас, Шабла, Хисаря, Плевен, Горна Оряховица, Пловдив и Варна.

 

 

 

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...