Начало / Последни новини / Три медала за борците на СКБ Изобор в Самоков

Три медала за борците на СКБ Изобор в Самоков

Златен, сребърен и бронзов медал спечелиха в Самоков възпитаниците на треньорите Петър Антов, Момчил Сирашки и Цоло Божилски от плевенския клуб по борба класически стил Изобор. Местният Рилски спортист бе домакин на международен турнир за купата на Самоков за момичета, кадети и юноши.

Тотална доминация на плевенчани в категорията до 42 кг при дамите. Националната шампионка Яна Димитрова просто прегази конкурентките си при момичетата и спечели първото място след две победи. До финала при кадетите достигна и Кристиян Йоцов. Той надви двама съперници при 42-килограмовите. Отстъпи обаче в заключителната среща в категорията и взе сребърния медал. След три победи до полуфинала достигна и Ивайло Юсеинов /71 кг/. Там обаче загуби и трябваше да се задоволи с третото място.

„Доволен съм от представянето ни в Самоков. Яна очаквано стана първа. Исках да видя как ще се справи, но не се получи, защото тя не позволи нищо на съперничките си. Кадетите ни са дебютанти в тази възраст, а освен това за първи път се борят в по-тежки категории. Продължаваме работа. Доста неща трябва да свършим, знаем как да го направим, а и състезателите ни работят с голямо желание и амбиция“, коментира Момчил Сирашки.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...