Акценти
Начало / Последни новини / Три медала завоюваха боксьорите от плевенския Спартак

Три медала завоюваха боксьорите от плевенския Спартак

Три медала – златен и два бронзови, завоюваха боксьорите от плевенския Спартак. Възпитаниците на треньора Георги Тончев сториха това в Пазарджик, където се проведе първият кръг от Държавното лично-отборно първенство и турнирът за купата на България за юноши, пише plevensport.eu.

На ринга се качиха 176 състезатели от 43 клуба, но плевенчанинът Наско Николов стана национален шампион. Той прегази конкуренцията в категорията до 70 кг. Малко не достигна финалът в тази категория да е между съотборници. Красимир Александров отпадна на полуфинала след отказване в третия рунд и трябваше да се задоволи с третото място. Трето място и за Ивайло Иванов при 52-килограмовите. Той стартира с убедителен успех, но на полуфинала отстъпи пред Кристиян Георгиев от Локомотив (София).

До четвъртфинал достигна друг спартаковец – дебютантът Цветослав Димитров. Той започна ударно, отказвайки в третия рунд Михаил Михайлов. После обаче загуби от Станимир Якимов от Светкавица (Търговище). По една среща изиграха Мариян Маджаров и Владислав Янков.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...