Начало / Крими / Трима без книжка и един пиян шофьор е статистиката за ден в Плевенско

Трима без книжка и един пиян шофьор е статистиката за ден в Плевенско

полицайПървият случай е в село Биволаре, където в 13.50 часа на 8 септември  е засечен 27-годишен от Гулянци, който карал БВМ-то си с отнета през април тази година шофьорска книжка.

Другият шофьор със същото нарушение е спрян в 10.00 часа в село Градина. Зад волана на „Опел Корса” бил 23-годишен от село Петърница,  чиято книжка е отнета на 10 декември 2013 г.

Третият шофьор без книжка е спрян в 16.30 часа на бул. „Георги Кочев” в Плевен на 6 септември. Шофьорът – 27-годишен от село Ясен, подкарал „Мерцедес”-а си без да пригтежава свидетелство за управление, което му било отнето за срок от една година.

Тримата нарушители са дадени на прокурор.

На  8 септември в Първо  РУП-Плевен е започнато бързо полицейско производство срещу 46-годишен от село Подем, който управлявал в нетрезво състояние автомобила си. Той е спрян за проверка на 5 септември 2014 година около 22.50 часа в град Плевен на бул. «Георги Кочев». При проверка с дрегер уредът отчел 2.03 промила в издишания въздух.

 

Прочетете също:

Мъж и жена са задържани за кражба на пари от кутия за дарения в Гулянци

По искане на Районна прокуратура-Плевен, Районен съд-Никопол е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ ...