Начало / Последни новини / Трето място за Данчо Борисов в ДП по ски ориентиране

Трето място за Данчо Борисов в ДП по ски ориентиране

Трето място за плевенския СКО Север в държавното първенство по ски ориентиране. Спечели го Данчо Борисов на средна дистанция при мъжете до 55 години. Плевенчанинът измина с 3.5 км с 9 контролни точки за 49:57 минути. Най-бърз по трасето бе Тодор Пастухов от СКО Хемус /Троян/. Второто място е за Александър Йосифов от Руен-92 /Кюстендил/.

Трима състезатели на плевенския клуб участваха в елита на средна дистанция. Грета Димитрова завърши заданието от 4.4 км с 10 контроли с 15-о време при дамите. Шампионка е Антония Григорова от Вариант-5 /Търговище/. Очаквана победа на дистанцията от 6.6 см с 15 контролни точки при мъжете за Станимир Беломъжев от СКО Хемус /Троян/. Тук плевенчаните Виктор Мерджанов и Милен Симеонов се класираха съответно 19-и и 22-и.

СКО Север участва и с два екипа в състезанието на мъжките елитни щафети. Девето място за Виктор Мерджанов, Грета Димитрова и Александър Димитров. Непосредствено зад тях финишира втория плевенски състав – Даниел Симеонов, Данчо Борисов и Милен Симеонов. Шампион е първата щафета на столичния НСА – Сивен.

Снимка: gabrovodaily.info

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...