Акценти
Начало / Общество / Трети салон за красота с марката „Дриймс” отвори врати в Плевен

Трети салон за красота с марката „Дриймс” отвори врати в Плевен

Фирма „Дриймс”, собственик на едноименните салони за красота в Плевен, отпразнува пет години от създаването си с откриване на трети свой салон в Плевен. Собственик на първите два салона е Ива Маринова. Третият салон от веригата „Дриймс“  се намира на четвъртия етаж в Централ мол Плевен. С много стил, добро настроение и скъпи приятели Ива Маринова и колежка Мариела Ценова, откриха официално новия салон на 31 март.

В приятната обстановка на светлото, просторно и луксозно помещение  клиентите ще могат да получат на едно място фризьорски услуги, масажи, спа терапии, маникюр и педикюр. Всяко от трите фризьорски места ще работи с продукти на световно наложени марки , като клиентките ни ще имат възможност сами да избират с какъв продукт да бъдат обработвани  косите им, обясни Михаела Кочева, най-младият член на екипа на салони „Дриймс”. Дни преди откриването на салона в Централ мол Плевен Михаела се завърна от 10-месечен курс по фризьорство в Лондон. „Имах прекрасната възможност да работя за американска фирма, която има салони в почти цял свят”, сподели Михаела. След като завършва курса, младата дама решава да се върне в Плевен защото е убедена, че всеки, който има желание и хъс да работи, може да се развива и в България. Другата, не по-малко важна причина да се върне в Плевен е, за да подкрепи предприемчивата си майка Мариела Ценова.

Мариела е опитна козметичка. В работата си тя отдава предпочитание  на натуралните продукти. „Отскоро работя с биосертифицираните продукти  на „Екомат” – българска фирма, която сама отглежда растенията за изработката на продуктите си. Те са 100 процента натурални”, обясни Мариела. Тя е убедена, че използването на натурални продукти за поддръжка на най-големия човешки орган – кожата, е от особена важност не само за красотата, но и за здравето на жените и мъжете. Конвенционалните продукти, с които козметичката работи, също са с високо качество и полезност.

В забързаното ни и напрегнато ежедневие масажът е най-бързият и приятен начин за релаксация и възстановяване на добрия тонус. Затова съвсем скоро към екипа ще се присъедини и кинезитерапевтът Йордан Кочев.

Салон „Дриймс” в Центарл мол Плевен вече работи и посрещна първите си клиенти. Заповядайте и вие!

Тортата за годишнината – истинско произведение на изкуството!

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...