Акценти
Начало / Общество / Тест драйв в Академия за отговорни шофьори провеждат днес в Плевен

Тест драйв в Академия за отговорни шофьори провеждат днес в Плевен

Днес Плевен ще е домакин на Академия за отговорни шофьори. Тест драйвът ще започне в 10:00 часа в бензиностанция „Петрол” на ул. „Гривишко шосе 1”. Всички желаещи ще проверят знанията си, ще научат нови техники и ще имат възможност да развенчаят митове за безопасното шофиране с професионалното съдействие на европейския рали шампион Екатерина Стратиева и автомобилите Great Wall. По време на Академията шампионката ще сподели съвети и трикове за безопасно шофиране. Всеки, който има желание да участва в тест драйв на Great Wall H6 Domino, Great Wall Steed 5 и Great Wall H6, както и да обогати познанията си по безопасност на пътя, може се да се запише за участие на място, посредством формуляр.

В края на всеки тест драйв, освен заредени с нови знания, участниците може да си тръгнат и с една от страхотните награди, осигурени от Петрол, сервизни центрове Мотоексперт и Great Wall.
Желаещите да участват в тест драйв събитията на „Академията за отговорни шофьори”, трябва да отговарят на следните изисквания: навършени 18 години, валидно свидетелство за управление на МПС и да са в трезво състояние.

 

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...