Акценти
Начало / Крими / Тежка катастрофа стана до Долни Дъбник

Тежка катастрофа стана до Долни Дъбник

snim

Тежка катастрофа е станала на първокласен път до град Долни Дъбник на 6 декември, информират от пресцентъра на МВР-Плевен. Около 19.40 водачът на лек автомобил „Сеат Толедо“ – 51-годишен от град Силистра, е предприел изпреварване на товарен автомобил „Ман“ с румънска регистрация, управляван от 30-годишен румънец. Българският автомобил се е ударил челно в правилно насрещно движещ се лек автомобил „Форд“, управляван от 42-годишен от Русе. При катастрофата шофьорът на „Форд”-а е получил фрактури на ръцете, краката, таза и е с вътрешни наранявания в коремна и гръдната област.

Настанен е в Центъра за спешна медицинска помощ в Плевен. За изваждане на тялото му от огънатите ламарини съдействие са оказали служители на пожарната в града Плевен. Другите двама шофьори са изпробвани с дрегер, като алкопробата им отчела отрицателни резултати. Уведомен е прокурор от Районна прокуратура в Плевен, по случая е образувано досъдебно производство.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...