Начало / Култура / Театрална работилница „Сфумато” ще гостува тази седмица на плевенска сцена

Театрална работилница „Сфумато” ще гостува тази седмица на плевенска сцена

„Нирвана” е спектакълът, с който на 4 октомври на сцената на ДКТ „Иван Радоев” в Плевен ще гостува Театрална работилница „Сфумато” – София. Още два гостуващи спектакъла са включени в афиша за месец октомври на Плевенския театър. Това са „Църква за вълци” на Драматичен театър – Ловеч на 25 октомври и „Вампир” на Драматичен театър – Благоевград, който ще имаме възможност да гледаме на 26 октомври. И двата спектакъла са с начало от 19 часа.

В програмата си за месец октомври  Плевенският театър е включил няколко детски представления. На 11 октомври децата ще могат да гледат отново „Тигърчето Спас и малкото голямо слонче”. На 12 октомври е представлението на „Безценното камъче”. На  17 и 31 октомври ще бъде представен спектакълът „Объркана приказка”,  а на 19 октомври – „Франклин”. Всички детски спектакли са с начало от 18 часа.

След успешната премиера на „Цимбелин”  от Шекспир, плевенчани ще могат да видят отново постановката на Лилия Абаджиева на 13 и 27 октомври.

На 20 и 21 октомври от 19 часа са представленията на „Българите идат”. А на 17 октомври от 19 часа в Камерна зала отново ще се играе „Отворена брачна двойка”.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...