Акценти
Начало / Култура / Татяна Михайлова: Книгата „От, чрез и за тебе, Господи“ е създадена за семейна консумация

Татяна Михайлова: Книгата „От, чрез и за тебе, Господи“ е създадена за семейна консумация

„Моите ценности, моят мироглед, моята личност са представени в творбите ми”, сподели Татяна Михайлова при представянето на книгата си „От, чрез и за тебе, Господи“. Мероприятието се състоя днес от 11 часа в Художествена галерия „Дарение Светлин Русев“, където поезията, музиката и изобразителното изкуство си дадоха среща за пореден път.

„За едни това може да е монолог, а за други изповед. Но аз искам да акцентирам върху това, че всичко, което постигаме в този живот с много борби, с много трудности, с много дискомфорти, понякога и с борба до кръв, е с помощта на нашия Създател. Не си мислете, че всичко, което представям днес пред вас, е моя заслуга”, откровено заяви Татяна Михайлова. Тя допълни, че подготовката за представянето на книгата е била в рамките на едва девет дни, тъй като не е възнамерявала да тя да бъде презентирана пред публика. По стечения на обстоятелствата, обаче, книгата е представена официално в Галерията.

„Тези творби съм ги написала като израз на един мой копнеж обществото да бъде такова, каквото на мен ми се иска. Желанието ми е да въздействам някакси на обществото чрез молитвите си и стенанията си пред Всевишния отец. Приготвила ги бях за семейна консумация, защото никой не знае кога ще бъде призован в другото измерение и исках да ги оставя на следващото поколение”, продължи със своята изповед авторката на книгата.

Следваща Предишна
книга Татяна Михайлова
книга Татяна Михайлова
книга Татяна Михайлова

книга Татяна Михайлова

книга Татяна Михайлова
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...